Informatikus és közgazdász vagyok.

Jelenleg szoftverfejlesztéssel foglalkozom. Feladatom nagyvállalati technológiákra (Java EE, SOA) épülő banki alkalmazások fejlesztése az ország vezető hitelintézetei részére. Egy olyan fejlesztő csapat tagjaként dolgozom, amely jelentős tapasztalatra tett szert a banki és befektetési szolgáltatói ügyfelek kiszolgálásában és komplex szoftvermegoldásokat kínál részükre.

Alkalmazásfejlesztői munkámat megelőzően gazdasági elemzőként dolgoztam. Az üzleti modellek összehangolása és a folyamatfejlesztés terén 10 éves gyakorlati tapasztalatom az ország egyik meghatározó vállalatcsoportjánál (~200 milliárd éves árbevétel) szereztem. A vállalat jövőjét meghatározó projektek szakértőjeként sokat fejlődtem. Ahogyan önéletrajzomból is kiderül az évek során stratégiai elemzővé neveztek ki. Munkámat vezérigazgatói elismeréssel díjazták.

Kompetenciáim az üzlet és az informatika határterületén tesznek kiemelten értékessé, szakmai érdeklődésem az alkalmazásfejlesztésre irányul.

Üzleti gyakorlati tapasztalatom révén jól értem az üzleti problémákat és alkalmas vagyok azok projekt keretek közötti megoldására. Informatikai kompetenciámnak köszönhetően pedig rendelkezem az üzleti és az IT feladatok hatékony összehangolásához szükséges technológiai ismeretekkel.

Informatikai ismereteim a gazdasági képzéseim befejezése után a felsőoktatásban gazdagodtak. A BSc oklevél megszerzését követően a mérnök informatikus szakot mesterképzésben is elvégeztem az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán.

A képzések során kulcsfontosságú volt számomra, hogy a megszerezhető tudást vállalati környezetben is hasznosíthassam. A vállalati információs rendszerek szakirány választása mellett az adattárházak és adatbányászat témakörben is specializálódtam, szak- és diplomadolgozatom is ezekhez a területekhez kapcsolódik.

A gyakorlat orientált képzés során az önálló felkészülést követően több témában tartottam előadást. Az elsősorban .NET környezetben implementált önálló programozási munkák mellett számos projektfeladat keretében részt vettem szoftverrendszerek csapatmunkában történő tervezésében és implementálásában.

Az informatikai mesterképzés befejezésével elérkezettnek láttam az időt, hogy ismereteimet a gyakorlatban is hasznosítsam. Ennek eredményeképpen helyezkedtem el és dolgozom jelenleg is szoftverfejlesztőként.

A szakmai fejlődés mellett szabadidőmben az aktív kikapcsolódások dominálnak (futás, labdarúgás, túrázás).

További részletes szakmai információk a főmenü segítségével érhetőek el rólam.

Amennyiben kompetenciáim összhangban vannak az Ön elvárásaival és úgy ítéli meg, hogy támogathatom üzleti-IT problémái megoldásában, kérem ne késlekedjen kapcsolatba lépni velem!